Wij hebben onder andere de volgende merken in ons assortiment:

Pip StudioMerk Pip Studio - Servies Blushing birds

'Happy products for happy people' is de slagzin van Pip Studio. En dat snappen we helemaal, chinese pioenrozen, paradijsvogels, vrolijke kleuren. Pip Studio is schattig, lief en fleurig.
Pip (Anke van der Endt) is geboren in een klein dorpje aan zee. Nadat ze afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven kocht ze een huis met een verwilderde tuin. Op de zolder van dit huis ontwierp ze artikelen die ze zelf zou kopen als zij ze kon vinden. Kleine details, speciale afwerkingen en een subtiel kleurenpallet maken de artikelen helemaal Pip. Ze richtte in 2007 een eigen label op, dit label verovert inmiddels de hele wereld.
Dit komt mede door het feit dat de mooiste materialen worden gebruikt en de collecties nooit op zichzelf staand zijn, ze vormen altijd onderdeel van een groter geheel.
Wij verkopen een uitgebreide selectie van het servies van de serie 'Blushing birds'.

Doing GoodsMerk Doing Goods Tapis Amis bambi

Het merk Doing Goods bestaat sinds 2010. Ze reizen heel de wereld over om inspiratie op te doen. En dat is te zien aan de opvallende items en kleine details. Doing Goods heeft de belofte gemaakt om respectvol te werken in en met de gemeenschappen die ze bezoeken. Ze zijn er van overtuigd dat ze het leven van mensen kunnen verbeteren met eerlijkheid, authenciteit en fair play. Ze hebben een samenwerking met een familiebedrijf in India. De mensen werken in een prettige ruimte, krijgen een eerlijk loon en voldoende pauzes en vrije tijd. Alle producten van Doing Goods zijn handgemaakt en wanneer u een uniek product van dit merk koopt, betekent dit dat u de ambachtsman rechtstreeks ondersteunt en ook de lokale gemeenschappen ondersteunt. Hoe mooi is dit?! Het hart van mening interieurliefhebber gaat sneller kloppen door de prachtige producten van dit merk.

HouseVitaminMerk House Vitamin accessoires

De eigenaren van dit merk houden ervan om alle interieurspullen te maken die je moet hebben. Het is niet zomaar een label, het draait allemaal om zwart en wit leven met een gouden sprankeling en ontwerpen die origineel en soms een beetje edgy zijn. Ze zijn het label begonnen omdat ze een hip en happening interieur voor iedereen toegankelijker en betaalbaarder wilden maken. Iedereen verdient interieur spullen die je huis mooi, trendy en leuk maken. Elk item heeft een passie, een verhaal en veel creativiteit erachter.

 

© 2019 - 2023 Original Wood | sitemap | rss