De workshops op locatie staan momenteel op een laag pitje i.v.m. Corona. De workshop met epoxy hopen we in het nieuwe jaar weer op te kunnen gaan starten.
 Maar.... er zijn workshoppakketten met krijtverf voor thuis te verkrijgen via deze site. Dan kun je in je eigen veilige omgeving een workshop volgen m.b.v. instructies op papier en film. Alle benodigde materialen zitten bijgesloten in het pakket.


Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is met epoxy?
Of wil je wel eens ervaren hoe je ermee kunt werken?
Wil je een bepaalde techniek onder de knie krijgen?
Heb je een groot project in de planning, maar wil je eerst onder begeleiding oefenen in het klein?
Heb je er wel of geen ervaring mee en wil je gewoon een gezellige avond creatief bezig zijn?

Voel jij je aangesproken door één van bovenstaande punten? Dan ben jij bij ons op de juiste plek voor het volgen van een workshop.  

Epoxy is een opkomende hobby. Je hoort en ziet er steeds meer over. Epoxy is een kunsthars. Het bestaat uit twee componenten, door deze componenten te mengen wordt er een chemische reactie op gang gebracht en zal de epoxy gaan uitharden. Maar tijdens dit proces is er tijd om de epoxy bijvoorbeeld te kleuren en het op bepaalde manieren te gieten. Wij hebben inmiddels heel veel gemaakt met epoxy en hebben veel verschillende technieken uitgeprobeerd. We laten je graag mee genieten van het  plezier in het werken met epoxy. 

Tijdens een workshop laten wij jou de basistechniek zien en een bepaalde techniek al naar gelang de workshop. We nemen je stap voor stap mee. Tussendoor krijg je tips en trucs van ons. Dat wordt een gezellige en leerzame avond creatief bezig zijn. En dan hou je er ook nog een mooi kunstwerk aan over. 

De workshops zijn inclusief materiaal, een hapje en een drankje.

Let op! Omdat epoxy in vloeibare vorm gevaarlijk kan zijn voor zwangeren vanwege de dampen is het nodig om een verfmasker te dragen door zwangeren tijdens de workshop.

De workshops voldoen aan de Corona voorschriften. Tijdens deze workshop draag je sowieso handschoenen en indien gewenst hebben wij een mondkapje en veiligheidsbril voor je. Als je verkoudsheidsklachten hebt, vragen wij je thuis te blijven en contact met ons op te nemen.

Bij afmelden tot 48 uur voor aanvang van een workshop krijg je je geld terug, meldt je je later af, dan retourneren we 50% van de kosten. We zullen in de 'Corona-tijd' coulant omgaan met de geld-terug regel.

 

© 2019 - 2021 Original Wood | sitemap | rss