Momenteel staan deze workshops niet op onze planning. Wil jij graag een workshop volgen en heb je nog 2 of meer gegadigden, neem dan contact op. Dan prikken we samen een datum.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er mogelijk is met epoxy? Epoxy workshop ocean art
Of wil je wel eens ervaren hoe je ermee kunt werken?
Wil je een bepaalde techniek onder de knie krijgen?
Heb je een groot project in de planning, maar wil je eerst onder begeleiding oefenen in het klein?
Wil je gewoon een gezellige avond creatief bezig zijn?

Voel jij je aangesproken door één van bovenstaande punten? Dan ben jij bij ons op de juiste plek voor het volgen van een workshop.  

Epoxy ook wel resin art is een opkomende hobby. Je hoort en ziet er steeds meer over. Tijdens het proces van het uitharden van de giethars is er tijd om deze te kleuren en het op bepaalde manieren te gieten.  Er zijn heel veel mogelijkheden. We laten je graag mee genieten van het  plezier in het werken met epoxy. 

Tijdens een workshop laten wij jou de basistechniek zien en een bepaalde techniek al naar gelang de workshop. We nemen je stap voor stap mee. Tussendoor krijg je tips en trucs van ons. Dat wordt een gezellige en leerzame avond creatief bezig zijn. En dan hou je er ook nog een mooi kunstwerk aan over. 

De workshops zijn inclusief materiaal, een hapje en een drankje.

Let op! Omdat epoxy in vloeibare vorm gevaarlijk kan zijn voor zwangeren vanwege de dampen is het nodig om een verfmasker te dragen door zwangeren tijdens de workshop.

Bij afmelden tot 48 uur voor aanvang van een workshop krijg je je geld terug, meld je je later af, dan retourneren we 50% van de kosten.

Epoxy workshop Swipe techniek

 

© 2019 - 2023 Original Wood | sitemap | rss