• Je heb wel eens gehoord van Chalk Paint van Annie Sloan, maar wat kun je er nu eigenlijk mee?
 • Je bent van plan om een groot project te starten met de verf, maar durft eigenlijk niet zo goed te beginnen?
 • Je heb wel eens  geverfd met Chalk Paint van Annie Sloan, maar loopt tegen dingen aan?
 • Je heb ervaring met Chalk Paint van Annie Sloan, maar wilt meer weten over de tecnieken die allemaal mogelijk zijn met de verf.
 • Je heb wel of geen ervaring met de Chalk Paint, maar wilt gewoon een gezellige avond creatief bezig zijn?

Voel jij je aangesproken door één van bovenstaande punten? Dan ben jij bij ons op de juiste plek voor het volgen van een  gezellige workshop.
Tijdens een workshop nemen wij je stap voor stap mee langs de verschillende technieken. Tussendoor kun je ons vragen stellen of om advies vragen voor jouw plannen.

Ben je eenmaal bekend met de krijtverf, dan weet je waarschijnlijk wel dat het verslavend werkt. Je kunt het eigenlijk overal op smeren, natuurlijk op hout, maar ook op bijvoorbeeld steen (bv. bloempotten) of plastic (schilderijlijsten). Daarnaast kun je iets een ander kleurtje geven, maar je kunt ook aan de slag met bijvoorbeeld de verschillende waxen, craquelé, of goudvellen. Er is zoveel mogelijk met de verf. Tijdens onze leerzame workshop ga je hiermee experimenteren en oefenen. Zodat je thuis lekker verder kunt met de verf en het restylen van je meubels/ruimte/tuin.

De workshops zijn inclusief alle materialen, drankjes en hapjes.

Na afloop van de verftechnieken workshops heb je de mogelijkheid de producten uit het Annie Sloan assortiment (m.u.v. de boeken) met een mooie actie aan te schaffen.

De workshops voldoen aan de Corona voorschriften. Indien gewenst hebben wij handschoenen en een mondkapje voor je. Als je verkoudsheidsklachten hebt, vragen wij je thuis te blijven en contact op te nemen. 

Bij afmelden tot 48 uur voor aanvang van een workshop krijg je je geld terug, meldt je je later af, dan retourneren we 50% van de kosten. We zullen in de 'Corona-tijd' coulant omgaan met deze geld-terug regel.

Sorteer op
 • Workshop Tafeltje met IOD transfer - 15 oktober 2020
  Workshop Tafeltje met IOD transfer - 15 oktober 2020

  In deze workshop verf je een klein tafeltje of krukje met behulp van de Chalk Paint Annie Sloan. Als de verf droog is, plakken we een transfer erop en deze werken we af met wax van Annie Sloan.

  Je hebt keuze uit alle kleuren…

  € 45,00
 • Workshop Kerstengelen - 17 november 2020
  Workshop Kerstengelen - 17 november 2020

  Wat een leuke decoratie voor de kerstdagen en je kunt ze nog zelf maken ook!

  In deze workshop maak je twee kerstengelen met behulp van de Chalk Paint Annie Sloan. Je gebruikt verschillende technieken. Het is een leuke,…

  € 45,00
Sorteer op
© 2019 - 2020 Original Wood | sitemap | rss