Decoupage papier - RijstpapierDecoupage van Mint by Michelle

Dit papier is speciaal gemaakt voor opknapprojecten van meubels. Het is stevig papier met prachtige afbeeldingen om van jouw project een waar kunstwerk te maken! Ze worden geleverd met uitgebreide instructies. Je brengt de afbeelding aan met een lijm zoals Image Medium van Annie Sloan.

 

Sorteer op
per pagina
 • A.S. Decoupage Floribunda
  A.S. Decoupage Floribunda

  Floribunda is de meest kleurrijke van de Annie Sloan met decoupagepapieren van de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Deze uitbundige,…

  € 14,95
 • A.S. Decoupage Formal Garden
  A.S. Decoupage Formal Garden

  Formal Garden is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  De illustraties die Annie Sloan…

  € 14,95
 • A.S. Decoupage Formal Rome
  A.S. Decoupage Formal Rome

  Formal Rome is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Dit elegante ovale patroon is…

  € 14,95
 • A.S. Decoupage Mint
  A.S. Decoupage Mint

  'Mint' is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Mint is een verfijnd en sierlijk…

  € 14,95
 • A.S. Decoupage Roundabouts
  A.S. Decoupage Roundabouts

  Roundabouts is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Het is gebaseerd op een tuinplan…

  € 14,95
 • A.S. Decoupage Songbirds
  A.S. Decoupage Songbirds

  Songbirds is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Op dit decoupagepapier zijn enkele…

  € 14,95
 • A.S. Decoupage Starburst
  A.S. Decoupage Starburst

  Starburst is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Deze is gebaseerd op een sierlijk…

  € 14,95
 • A.S. Decoupage Winged Wildlife
  A.S. Decoupage Winged Wildlife

  Winged Wildlife is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Het toont prachtige…

  € 14,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Original Wood | sitemap | rss