Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Eveline de Rooij
  Bestelling snel bezorgd en nog in een leuk tasje met persoonlijke tekst.
  Goed advies en een snelle oplossing.

  Bedankt!
 • Geplaatst door Els en Ger Goedvolk
  Wij hebben door Original Wood een kastje voor in de woonkamer in een mooie en passende kleur laten verven. We zijn heel tevreden met het resultaat en de service!! Els en Ger Goedvolk
 • Geplaatst door Wendy
  Recent echt een super gave workshop gevolgd. We hebben dienbladen met epoxy veranderd in een strand met golven. De locatie is schitterend. Goed te bereiken en volop parkeermogelijkheden. De workshop wordt gegeven in de prachtige winkel. Je kijkt echt je ogen uit. De workshop zelf is super leuk en interessant. Zowel voor totale beginners als voor mensen met meer ervaring is de workshop geschikt. In een ontspannen sfeer krijg je alle informatie die nodig is om een mooi project te maken. Alle materialen zijn aanwezig dus dat werkt super fijn. Heel handig ook dat je materialen kan kopen. Grote kans dat je thuis direct verder wil gaan. Al met al een aanrader.
 • Geplaatst door Astrid Schildknegt
  Leuke epoxy workshop gehad. Hele vriendelijke mensen. Ook veel uitleg bij de workshop gekregen. Was een leerzame en gezellige avond.
 • Geplaatst door Frank
  Mooie producten en snel geleverd. Top!
 • Geplaatst door Engelien
  Een kast op bestelling
  Tijdens de opening van de winkel zag ik zulke leuke kasten bij original wood, dat ik inspiratie kreeg voor onze nieuwe slaapkamer. ik wilde graag een witte kast voor in onze slaapkamer. helaas was de kast die in de winkel stond te hoog. Met Marieke en Ruben heb ik overlegd. ik heb doorgegeven wat ik wilde (een dressoirkast) en met welke afmetingen ongeveer. Ruben is vervolgens op zoek gegaan. Niet lang daarna kreeg ik een foto doorgestuurd met de afmetingen, die waren prima. Marieke heeft de kast wit geschilderd, gewaxt en nieuwe knoppen op de laatjes en deurtjes gezet. Het is echt een heel mooi kastje geworden. Hij staat nu te pronken op onze slaapkamer, we zijn er super blij mee! Heel erg bedankt.
© 2019 - 2021 Original Wood | sitemap | rss