Winkel NieuwerkerkChalk Paint van Annie Sloan

In het pittoreske Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel zit aan de Kerklaan onze sfeervolle werkplaats waar het heerlijk rondneuzen is tussen alle verschillende spullen.

Annie Sloan
Wat bij ons prominent aanwezig is zijn de producten uit het Annie Sloan assortiment. Omdat wij ruimschoots ervaring hebben met de krijtverf, kunnen we als je dat wilt, adviseren en meedenken over bijvoorbeeld kleurgebruik of een techniek. We vinden het leuk om samen met je te kijken naar de mogelijkheden. We hebben allerlei kleurvoorbeelden, voorbeelden van technieken en kleurenkaarten voor thuis .  Op deze manier helpen we je om je project naar een hoger niveau te tillen.  Ook verkopen wij aanvullende producten zoals sjablonen, transfers, decoupage en knoppen.

Meubels
Naast het helpen van klanten knappen we zelf meubels op of maken we zelf meubels. Deze meubels, van kinderstoel of krukje tot buffetkast of tafel, verkopen we. We knappen ook meubels van klanten op in opdracht. Dan krijg je je meubel helemaal zoals je het hebben wilt!

Woonaccessoires en cadeautjes
Verder hebben we een divers aanbod van cadeautjes en woonaccessoires. We proberen steeds weer unieke, bijzondere, soms handgemaakte cadeautjes en woonaccessoires in ons assortiment te hebben. Het aanbod is divers, voor ieder wat wils en voor iedere portemonnee.
Weet je niet zo goed wat de ander leuk vindt? Dan kun je ook een cadeaubon van onze winkel geven.

Kortom, een bezoekje aan onze gezellige werkplaats/winkel is zeker de moeite waard. Graag tot snel!

Woonaccessoires en cadeautjes

 

 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2024 Original Wood | sitemap | rss