Winkel Nieuwerkerk

In het pittoreske Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel hebben wij aan de Dorpsstraat een sfeervolle winkel waar het heerlijk rondneuzen is tussen alle verschillende spullen.

Wat bij ons prominent aanwezig is zijn de producten uit het Annie Sloan assortiment. Omdat wij ruimschoots ervaring hebben met de krijtverf, kunnen we als je dat wilt, adviseren en meedenken over bijvoorbeeld kleurgebruik of een techniek. We vinden het leuk om samen met je te kijken naar de mogelijkheden. We hebben allerlei kleurvoorbeelden, voorbeelden van technieken en meubels waarop je een kleur of techniek 'in het groot' kunt zien.  Op deze manier helpen we je om je project naar een hoger niveau te tillen.

Naast het helpen van klanten knappen we zelf meubels op of maken we zelf meubels. Deze meubels, van kinderstoel of krukje tot buffetkast of tafel, verkopen we in de winkel.

Verder hebben we een divers aanbod van cadeautjes en woonaccessoires. We proberen steeds weer unieke, bijzondere, meestal betaalbare, soms wat duurdere cadeautjes en woonaccessoires in ons assortiment te hebben.  Het aanbod is divers, voor ieder wat wils. En weet je niet zo goed wat de ander leuk vindt? Dan kun je ook een cadeaubon van onze winkel geven.
Wij hebben producten van onder andere; Clayre & Eef, Pip StudioDoing GoodsJMR Keramiek en Housevitamin.

En sinds kort verkopen we een selectie van het Epoxy - Resin Art assortiment van Polyestershoppen. Soms wil je een product in het echt zien, of wil je er advies bij, dit is mogelijk bij ons. Wij vinden het erg leuk om te werken met epoxy en hebben al van alles gemaakt. Deze kennis delen we graag met jou in de winkel of tijdens een workshop.

Kortom, een bezoekje aan onze gezellige winkel is zeker de moeite waard. Graag tot snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2021 Original Wood | sitemap | rss