Annie Sloan Chalk Paint - (Web)winkel en informatie

Herken je dit?
Je hebt een meubel maar de kleur is niet meer naar je zin. Je ziet er tegenop om hem te gaan verven. Al dat werk; schuren, schoonmaken, gronden, het hele riedeltje nog een keer en dan pas verven. En dan al dat stof in huis van het schuren, die vieze verflucht en kwasten schoonmaken. Maar de kast niet opknappen betekent dat je op zoek moet naar een nieuwe kast. Dan ben je weer uren tijd kwijt aan zoeken naar een nieuwe en je oude kast moet ook nog ergens heen.
Wil je een makkelijke oplossing? Die heb ik voor je; 
Chalk Paint van Annie Sloan. Hierbij is alleen schoonmaken voldoende voorbereiding, je kunt gelijk met het leuke werk beginnen! Daarnaast is de verf op waterbasis en bevat weinig oplosmiddelen, hierdoor is hij vrijwel reukloos en zijn de kwasten en je handen zo weer schoon. De verf heeft nog veel meer voordelen, je kunt ze hier lezen.

Trots op jezelf
Heb je eenmaal zelf een kast of iets anders een metamorfose gegeven met deze verf, dan kun je zo trots zijn op jezelf! De verf werkt zo makkelijk, dat het eigenlijk niet kan mislukken. Maar je project heeft waarschijnlijk een complete metamorfose ondergaan waardoor je deze vol enthousiasme aan anderen kunt laten zien. En er natuurlijk zelf van kan genieten.

'Helpdesk'
Zie je het niet zitten, weet je niet zo goed welke kleur(en) je kan gebruiken, of heb je nog vragen, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij hebben het complete assortiment van Annie Sloan en kunnen je met behulp van onze kennis en allerlei voorbeelden goed advies, uitleg en eventueel demonstraties geven. Ook op deze website kun je veel informatie over de producten vinden. 
Met deze kennis kun jij jouw project naar een hoger niveau tillen. 
En vind je het ondanks onze tips en voorbeelden nog moeilijk om gelijk met je eigen project te beginnen, kun je altijd eerst één of meerdere workshops bij ons volgen om de technieken onder de knie te krijgen en specifieke vragen te stellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geïnspireerd te worden door onze verhalen en voorbeelden. Daarnaast krijg je met een inschrijving voor onze nieuwsbrief toegang tot het door ons gemaakte Techniekenboek. Hierin staan alle producten van Annie Sloan en heel veel technieken stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto's. Echt een musthave voor beginner èn ervaren Annie Sloaner.  Schrijf je nu in voor de onze nieuwsbrief.

De verf is zo prettig in gebruik, zo veelzijdig en met zo'n prachtige uitstraling dat klanten uiteindelijk altijd weer terug komen bij de Chalk Paint van Annie Sloan. Sommige klanten maken wel eens een 'uitstapje' naar een ander merk krijtverf, maar merken dat deze qua dekking, uitstraling, veelzijdigheid e.d. niet kunnen tippen aan de verf van Annie Sloan. 

Wij zijn voor de gemeente Zuidplas, Rotterdam en omstreken de officiële dealer van Chalk Paint, Wall Paint en andere producten van Annie Sloan. Onze verkoopregio omvat ongeveer de volgende plaatsen: Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Moordrecht, Moerkapelle, Oud Verlaat, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Nesselande, Zuidplas, Krimpen aan den IJssel, Zoetermeer, Waddinxveen en Bleiswijk.

© 2019 - 2021 Original Wood | sitemap | rss