Wij vinden het  erg leuk om een workshop op maat aan te bieden, bijvoorbeeld als personeelsuitje, familieuitje, vrijgezellenfeestje etc. Of gewoon met een groepje vriendinnen.
 Dit kan een workshop met epoxy zijn of een workshop met krijtverf. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op via email (info@originalwood.nl), bellen (0641647830) of het contactformulier op onze contactpagina.     

Hieronder kunt u de workshops zien die wij aanbieden. 

Sorteer op
 • Workshop krijtverf technieken deel 1 - Zaterdag 6 april 2024 9.30
  Workshop krijtverf technieken deel 1 - Zaterdag 6 april 2024 9.30

  Er is zoveel mogelijk met Annie Sloan verf. Je leert de basis over de veelzijdige verf, je gaat werken met de verschillende kwasten en waxen, je leert de distressed look, textuur creëren,moderne look, colourwash en kleuren mixen.

  € 42,50
 • Workshop krijtverf technieken deel 1
  Workshop krijtverf technieken deel 1

  Er is zoveel mogelijk met Annie Sloan verf. Je leert de basis over de veelzijdige verf, je gaat werken met de verschillende kwasten en waxen, je leert de distressed look, textuur creëren,moderne look, colourwash en kleuren mixen.

  € 42,50
 • Workshop krijtverf technieken deel 2
  Workshop krijtverf technieken deel 2

  Tijdens Workshop krijtverf technieken deel 2 leer je de Ombre techniek (kleurverloop), afwerken met Lacquer, een transfer bevestigen, de Rough luxe look, werken met Metal leaves, Craquelé met de hand en uit potjes etc.

  € 42,50
 • Workshop Decoupage vaas
  Workshop Decoupage vaas

  Jij zorgt voor een lege glazen fles of vaas of glazen pot en maakt hier onder mijn begeleiding een echt kunstwerk van. Je gaat jouw item verven met de Chalk Paint van Annie Sloan en daarna decoreren met een decoupage naar keuze.

  € 39,50
 • Workshop Vintage bord
  Workshop Vintage bord

  Je maakt met hout en krijtverf een verroest metalen bord. We maken gebruik van Chalk Paint van Annie Sloan en vintage sjablonen. Het is een erg leuke, afwisselende workshop.

  € 42,50
 • Workshop Serveerplank
  Workshop Serveerplank

  Tijdens deze workshop een prachtige serveerplank die je echt kunt gebruiken om hapjes op te serveren, maar die je natuurlijk ook ter decoratie kunt neerzetten in je huis. Je maakt sowieso iets unieks om trots op te zijn!

  € 49,50
 • Workshop Epoxy Ocean dienblad
  Workshop Epoxy Ocean dienblad

  Onder begeleiding van ons ga je de epoxy aanmaken, op kleur mengen en gieten en maak je een prachtig oceaan dienblad van epoxy.

  € 75,00
 • Workshop Epoxy Swipe-techniek dienblad
  Workshop Epoxy Swipe-techniek dienblad

  In één avond maak jij je eigen dienblad met behulp van epoxy en de swipe-techniek.
  We vertellen je over de basistechnieken van het werken met epoxy/resin art. En onder begeleiding van ons ga je de epoxy aanmaken, op kleur mengen…

  € 70,00
© 2019 - 2024 Original Wood | sitemap | rss