Informatie Annie Sloan producten

Hier kun je een korte beschrijving van de producten en technieken vinden.Verven met Annie Sloan Chalkpaint
Wil je een complete instructie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!  
Je krijgt dan eens per twee, drie weken een nieuwsbrief waarin je geïnspireerd wordt door onze verhalen en voorbeelden.
Daarnaast krijg je toegang tot het door ons gemaakte Techniekenboek. Hierin staan alle producten van Annie Sloan en heel veel technieken stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto's. Echt een musthave voor beginner èn ervaren Annie Sloaner.  

Op de site van Annie Sloan staat ook veel informatie en filmpjes waarin Annie Sloan zelf allerlei technieken laat zien die er mogelijk zijn met deze krijtverf.

Herken je dit?
Je hebt een meubel maar je bent hem zat. Je ziet er tegenop om hem te gaan verven. Al dat werk; schuren, schoonmaken, gronden, het hele riedeltje nog een keer en dan pas verven. En dan al dat stof in huis van het schuren, die vieze verflucht en kwasten schoonmaken. Maar de kast niet opknappen betekent dat je op zoek moet naar een nieuwe kast. Dan ben je weer uren tijd kwijt aan zoeken naar een nieuwe en je oude kast moet ook nog ergens heen.
Wil je een makkelijke oplossing? Die heb ik voor je; 
Chalk Paint van Annie Sloan. Hierbij is alleen schoonmaken voldoende voorbereiding, je kunt gelijk met het leuke werk beginnen! Daarnaast is de verf op waterbasis en bevat weinig oplosmiddelen, hierdoor is hij vrijwel reukloos en zijn de kwasten en je handen zo weer schoon. De verf heeft nog veel meer voordelen, je kunt ze op de informatie pagina over Chalk Paint lezen.

Trots op jezelf
Heb je eenmaal zelf een kast of iets anders een metamorfose gegeven met deze verf, dan kun je zo trots zijn op jezelf! De verf werkt zo makkelijk, dat het eigenlijk niet kan mislukken. Maar je project heeft waarschijnlijk een complete metamorfose ondergaan waardoor je deze vol enthousiasme aan anderen kunt laten zien. En er natuurlijk zelf van kunt genieten.

'Helpdesk'
Zie je het niet zitten, weet je niet zo goed welke kleur(en) je kan gebruiken, of heb je nog vragen, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij hebben het complete assortiment van Annie Sloan en kunnen je met behulp van onze kennis en allerlei voorbeelden goed advies, uitleg en eventueel demonstraties geven. Ook op deze website kun je veel informatie over de producten vinden. 
Met deze kennis kun jij jouw project naar een hoger niveau tillen. 
En vind je het ondanks onze tips en voorbeelden nog moeilijk om gelijk met je eigen project te beginnen, kun je altijd eerst één of meerdere workshops bij ons volgen om de technieken onder de knie te krijgen en specifieke vragen te stellen.

Kleurenstalen
Vind je het lastig om een kleur te kiezen vanaf een scherm? Je kunt kleurenstalen aanvragen via een mailtje of meenemen in de winkel. Ik heb kleurenstalen gemaakt van ongeveer 10x7 cm. Deze kun je dan even thuis op je gemak bekijken voordat je een beslissing maakt.

Andere merken krijtverf?
De verf is zo prettig in gebruik, zo veelzijdig en met zo'n prachtige uitstraling dat klanten uiteindelijk altijd weer terug komen bij de Chalk Paint van Annie Sloan. De krijtverf die te koop is bij de Action, Gamma, Karwei, Kwantum, Praxis etc. is kwalitatief niet te vergelijken met de Chalk Paint van Annie Sloan. De Chalk Paint heeft zoveel meer voordelen, zoals het niet eerst hoeven schuren of gronden, de geurloosheid, de veelzijdigheid en de goede dekking. Daarnaast is de verf goedkoop door de vele vierkante meters die je ermee kunt verven in vergelijking met andere verven.

© 2019 - 2024 Original Wood | sitemap | rss