Contact
Zie hier onze contactgegevens

Afhalen
Alle bestellingen kunnen bij ons in de werkplaats (Kerklaan 68 in Nieuwerkerk aan den IJssel) worden afgehaald tijdens openingstijden. Wij laten weten wanneer je bestelling klaar ligt. Kies in het bestelproces voor de optie 'Afhalen bij winkelier'.

Verzendkosten
Het minimum orderbedrag is € 17,50.
D
e verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het bestelproces.

Pakketten worden verzonden met pakketpost via PostNL. Deze verzendkosten voor jou zijn € 5,-. Bestellingen boven de 50,- worden gratis verzonden. Voor België geldt een besteltarief van 100,- om gratis verzending te krijgen. Daaronder zijn de verzendkosten € 8,-.

Wij streven ernaar de bestellingen voor 16.00 met pakketpost dezelfde dag te verzenden. 

De bestellingen die met vrachtvervoer bezorgd moeten worden, zoals de grotere meubels, zullen in overleg met jou ingepland worden. 
De kosten voor deze verzendingen zijn meestal € 50,- voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en  85,- voor België. 
Voor de verzending in de gemeente Zuidplas, Capelle aan den IJssel, gemeente Rotterdam-Zevenkamp en Rotterdam-Nesselande kunnen wij een gereduceerd tarief aanbieden. Bel ons even of stuur een mailtje met je wensen naar info@originalwood.nl.

Retourneren
Het kan voorkomen dat bij ontvangst het product toch niet naar verwachting is. Kom dan binnen 14 dagen langs in de winkel of stuur ons een mail naar info@originalwood.nl met daarin het ordernummer, de eventuele reden van retour en de door jouw gewenste vervolgstap; wil je je geld terug of een ander exemplaar (indien mogelijk)? Wij gaan dit dan zo snel mogelijk regelen. Als je het geld terug wilt, wordt dit binnen 14 dagen terugbetaald nadat het product retour is gekomen. Verzendkosten bij een retourzending komen voor rekening van de klant.

Verzenden en bezorgen - Vervoer met de bakfiets

© 2019 - 2024 Original Wood | sitemap | rss