In verband met de maatregelen rondom Corona zijn er een aantal aanpassingen:

De fysieke winkel is helaas gesloten tot 19 januari 2021. Maar onze webwinkel is ALTIJD OPEN!!
Plaats een online bestelling en kies ervoor om:

- Je bestelling gratis te laten bezorgen in de gemeente Zuidplas, Capelle a/d IJssel, Rotterdam Nesselande en Rotterdam Zevenkamp. Geef je keuze aan (ophalen of gratis bezorgen) in het vak opmerkingen en kies voor de optie 'Bestelling afhalen bij winkelier' tijdens de 2e stap van het bestelproces. Je krijgt van ons een bevestiging en we gaan de bestelling zo snel mogelijk bij jou bezorgen.

- Je bestelling af te halen bij onze werkplaats, dit is vlakbij de winkel: Kerklaan 68. Geef je keuze aan (ophalen of gratis bezorgen) in het vak opmerkingen en kies voor de optie 'Afhalen bij winkelier' tijdens de 2e stap van het bestelproces. Je krijgt van ons een bevestiging en we spreken samen een tijdstip voor het afhalen af.

- Je bestelling te laten bezorgen door PostNL.  Je bestelling wordt afhankelijk van het gewicht bezorgd volgens onderstaande tarieven. Het is erg druk bij PostNL, we hebben hierdoor geen controle over de levertijd.

Alvast bedankt voor de bestelling!

 

Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het bestelproces.
Het minimum orderbedrag is € 20,-.

Pakketten worden verzonden met pakketpost. Deze verzendkosten zijn € 5,-.

Wij streven ernaar de bestellingen met pakketpost binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden.

De bestellingen die met vrachtvervoer bezorgd moeten worden, zullen in overleg met jou ingepland worden. 
De kosten voor deze verzendingen zijn € 50,- voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.
Voor de verzending in de gemeente Zuidplas, Capelle aan den IJssel, gemeente Rotterdam - Zevenkamp en Rotterdam-Nesselande kunnen wij een gereduceerd tarief aanbieden. Stuur even een mailtje met je wensen naar info@originalwood.nl.

Retourneren
Het kan voorkomen dat bij ontvangst het product toch niet naar verwachting is. Kom dan binnen 14 dagen langs in de winkel of stuur ons een mail naar info@originalwood.nl met daarin het ordernummer, de eventuele reden van retour en de door jouw gewenste vervolgstap; wil je je geld terug of een ander exemplaar (indien mogelijk)? Wij gaan dit dan zo snel mogelijk regelen. Als je het geld terug wilt, wordt dit binnen 14 dagen terugbetaald nadat het product retour is gekomen. Verzendkosten bij een retourzending komen voor rekening van de klant.

© 2019 - 2021 Original Wood | sitemap | rss