Afhalen
Alle bestellingen kunnen bij ons in de winkel worden afgehaald volgens afspraak. Wij nemen contact met u op om dit af te stemmen. Kies voor de optie 'Afhalen bij winkelier'.

Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het bestelproces.
Het minimum orderbedrag is € 20,-.

Pakketten worden verzonden met pakketpost via PostNL. Deze verzendkosten voor jou zijn € 5,-.

Wij streven ernaar de bestellingen met pakketpost binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden.Verzenden en bezorgen - Vervoer met de bakfiets

De bestellingen die met vrachtvervoer bezorgd moeten worden, zullen in overleg met jou ingepland worden. 
De kosten voor deze verzendingen zijn € 50,- voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.
Voor de verzending in de gemeente Zuidplas, Capelle aan den IJssel, gemeente Rotterdam-Zevenkamp en Rotterdam-Nesselande kunnen wij een gereduceerd tarief aanbieden. Stuur even een mailtje met je wensen naar info@originalwood.nl.

Retourneren
Het kan voorkomen dat bij ontvangst het product toch niet naar verwachting is. Kom dan binnen 14 dagen langs in de winkel of stuur ons een mail naar info@originalwood.nl met daarin het ordernummer, de eventuele reden van retour en de door jouw gewenste vervolgstap; wil je je geld terug of een ander exemplaar (indien mogelijk)? Wij gaan dit dan zo snel mogelijk regelen. Als je het geld terug wilt, wordt dit binnen 14 dagen terugbetaald nadat het product retour is gekomen. Verzendkosten bij een retourzending komen voor rekening van de klant.

© 2019 - 2021 Original Wood | sitemap | rss