Het traditionele gastenboek binnen'Mijnwebwinkel'  bestaat helaas niet meer. Maar we vinden het zonde om de positieve en leuke berichten van klanten verloren te laten gaan. Daarom kun je ze hier lezen.
Voor recente reviews kun je kijken bij de Google reviews.

30-11-2022 
Jullie site en concept is super leuk! Ik kom hier in de toekomst nog terug voor knoppen voor mijn kasten aan te kopen en nog meer kaarsen. De site is buiten de handige items ook nog eens een bron van inspiratie :)

23-03-2022 Susan en Edward
We zijn erg blij met de online aankoop van onze secretaire bij Original Wood. Het bestellen ging erg soepel en de mooie secretaire was precies zoals op de website afgebeeld. De afspraak voor de bezorging van snel gemaakt en precies op het afgesproken tijdstip werd de secretaire geleverd. Kortom, we kunnen Original Wood van harte aanbevelen en gaan binnenkort zeker even kijken in de winkel. 

03-02-2021 Edith Janssens
Was blij met het snelle afhandelen van de bestelling. Maar nog meer blij met het techniekenboek, dat je beschikbaar stelt. Alles op een rijtje over alle producten. Dank je wel!

29-01-2021 Daphne
Mijn bestelling weer super snel bezorgd. Bedankt en tot de volgende keer :)

04-01-2021 Eveline de Rooij
Bestelling snel bezorgd en nog in een leuk tasje met persoonlijke tekst. Goed advies en een snelle oplossing. Bedankt!

16-12-2020 Els en Ger Goedvolk
Wij hebben door Original Wood een kastje voor in de woonkamer in een mooie en passende kleur laten verven. We zijn heel tevreden met het resultaat en de service!! 

14-10-2020 Wendy
Recent echt een super gave workshop gevolgd. We hebben dienbladen met epoxy veranderd in een strand met golven. De locatie is schitterend. Goed te bereiken en volop parkeermogelijkheden. De workshop wordt gegeven in de prachtige winkel. Je kijkt echt je ogen uit. De workshop zelf is super leuk en interessant. Zowel voor totale beginners als voor mensen met meer ervaring is de workshop geschikt. In een ontspannen sfeer krijg je alle informatie die nodig is om een mooi project te maken. Alle materialen zijn aanwezig dus dat werkt super fijn. Heel handig ook dat je materialen kan kopen. Grote kans dat je thuis direct verder wil gaan. Al met al een aanrader.

30-05-2020 Astrid Schildknegt
Leuke epoxy workshop gehad. Hele vriendelijke mensen. Ook veel uitleg bij de workshop gekregen. Was een leerzame en gezellige avond.

08-04-2020 Frank
Mooie producten en snel geleverd. Top!

06-04-2020 Engelien
Tijdens de opening van de winkel zag ik zulke leuke kasten bij original wood, dat ik inspiratie kreeg voor onze nieuwe slaapkamer. ik wilde graag een witte kast voor in onze slaapkamer. Helaas was de kast die in de winkel stond te hoog. Met Marieke en Ruben heb ik overlegd. Ik heb doorgegeven wat ik wilde (een dressoirkast) en met welke afmetingen ongeveer. Ruben is vervolgens op zoek gegaan. Niet lang daarna kreeg ik een foto doorgestuurd met de afmetingen, die waren prima. Marieke heeft de kast wit geschilderd, gewaxt en nieuwe knoppen op de laatjes en deurtjes gezet. Het is echt een hele mooie kast geworden. Hij staat nu te pronken op onze slaapkamer, we zijn er super blij mee! Heel erg bedankt.

© 2019 - 2024 Original Wood | sitemap | rss