Annie Sloan Satin Paint is de verf die je nodig hebt voor hout en metaal binnenshuis. Deze slijtvaste, zachtglanzende satijnverf verschilt van Annie Sloan Chalk Paint™ doordat het niet nodig is om was of lak aan te brengen om te beschermen en af ​​te werken na het schilderen.

Sorteer op
 • Satin Paint Athenian Black
  Satin Paint Athenian Black

  Deze kleur is een echte, diepe zwart. Van oorsprong is deze zwarte kleur ontwikkeld om de ondoorzichtige figuren en dramatische silhouetten weer te geven die zijn geschilderd op oud Grieks aardewerk.

  Met 750 ml verf je ca. 11 m2…

  € 38,95
 • Satin Paint Canvas
  Satin Paint Canvas

  Canvas is een ietwat warm neutraal beige-wit. De naam weerspiegelt de veelzijdigheid van de kleur, die een fantastische achtergrond zal vormen voor andere kleuren (en de toevoeging van kleurrijke meubels, contrasterende…

  € 38,95
 • Satin Paint Cotswold Green
  Satin Paint Cotswold Green

  Dit is een populaire, ontspannende, traditioneel rustiek groene kleur dat schilders zullen kennen van buitenwerk aan Franse kastelen en Cotswold-dorpen. Deze warme kleur is zowel groen als grijs; de eenvoud van grijs en de rust…

  € 38,95
 • Satin Paint Old White
  Satin Paint Old White

  Deze kleur wit is net iets meer crème dan de witte kleur 'Old White' van Annie Sloan. Het is afgeleid van de kleur van oude geverfde meubelstukken en combineerd prachtig met alle andere kleuren uit het assortiment.

  Met 750 ml…

  € 38,95
 • Satin Paint Original
  Satin Paint Original

  Deze kleur wit is net iets meer crème dan de witte kleur 'Old White' van Annie Sloan. Het is afgeleid van de kleur van oude geverfde meubelstukken en combineert prachtig met vrijwel alle kleuren uit het assortiment.

  Met 750 ml…

  € 38,95
 • Satin Paint Pure
  Satin Paint Pure

  Deze kleur wit is de meest witte kleur uit het assortiment. Deze koele, heldere witte kleur vormt een sterk contrast met opvallende kleuren en is ideaal in moderne interieurs. Hij komt sterk overeen met de RALkleur 9010.

  Met 750…

  € 38,95
Sorteer op
© 2019 - 2022 Original Wood | sitemap | rss