Decoupage papier - RijstpapierDecoupage van Mint by Michelle

Dit papier is speciaal gemaakt voor opknapprojecten van meubels. Het is stevig papier met prachtige afbeeldingen om van jouw project een waar kunstwerk te maken! Ze worden geleverd met uitgebreide instructies. Je brengt de afbeelding aan met een lijm zoals Image Medium van Annie Sloan.

 

Sorteer op
per pagina
 • Decoupage Redesign - Andressa 49,5x76,20 cm
  Decoupage Redesign - Andressa 49,5x76,20 cm

  Decoupagepapier van Re-design by Prima met een prachtige afbeelding van kleurrijke bloemen op een donkere achtergrond. Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  € 14,95
 • Decoupage Redesign - Discovering Dahlias 49,5x76,20 cm
  Decoupage Redesign - Discovering Dahlias 49,5x76,20 cm

  Decoupagepapier van Re-design by Prima met een prachtige afbeelding van kleurrijke bloemen op een turquoise achtergrond. Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  € 14,95
 • Decoupage Redesign - Antique Elegance (3 vellen van 49,5x76,20 cm)
  Decoupage Redesign - Antique Elegance (3 vellen van 49,5x76,20 cm)

  Decoupagepapier van Re-design by Prima. Deze verpakking bevat 3 vellen met verschillende klassieke patronen. Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  € 24,95
 • Decoupage Redesign - Family Moment A1
  Decoupage Redesign - Family Moment A1

  Decoupagepapier van Re-design by Prima met een klassieke afbeelding van een moeder met twee dochtertjes. Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  € 29,95
 • Decoupage Redesign - White Majesty A1
  Decoupage Redesign - White Majesty A1

  Decoupagepapier van Re-design by Prima met een prachtige afbeelding van een rennend paard door een bos. Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  € 29,95
 • A.S. Decoupage Borders
  A.S. Decoupage Borders

  Borders is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Dit geometrische ontwerp is een patroon…

  € 16,95
 • A.S. Decoupage Botanical Drawings
  A.S. Decoupage Botanical Drawings

  'Botanical Drawings' is een eenvoudige, elegante decoupage van de Annie Sloan collectie decoupagepapieren van de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op bv. je kast. Geef het een ware metamorfose.

  € 16,95
 • A.S. Decoupage Dutch Tulips
  A.S. Decoupage Dutch Tulips

  'Dutch Tulips' is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op bv. je kast. Geef het een ware metamorfose.

  € 16,95
 • A.S. Decoupage Fleury
  A.S. Decoupage Fleury

  Dit decoupagepapier van Annie Sloan van de Royal Horticultural Society (RHS) toont een uitgebreid gegraveerd perkplan, van Leonard Meager (ca. 1624-ca.1704) "The English Gardner". Londen: 1688. Hier gereproduceerd in olijfgroen…

  € 16,95
 • -24%

  A.S. Decoupage Floribunda
  A.S. Decoupage Floribunda

  De verpakking is beschadigd, vandaar de korting. De decoupage is prima.

  Floribunda is de meest kleurrijke van de Annie Sloan met decoupagepapieren van de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel,…

  € 16,95 € 12,95
 • -12%

  A.S. Decoupage Formal Garden
  A.S. Decoupage Formal Garden

  De verpakking is beschadigd, vandaar de korting. De decoupage is prima.

  Formal Garden is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel,…

  € 16,95 € 14,95
 • A.S. Decoupage Formal Rome
  A.S. Decoupage Formal Rome

  Formal Rome is decoupagepapier van Annie Sloan in samenwerking met de Royal Horticultural Society (RHS). Dit papier lijm je op je kast, stoel, woonaccessoire etc. Geef het een ware metamorfose!

  Dit elegante ovale patroon is…

  € 16,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2024 Original Wood | sitemap | rss